ZEN

Een spirituele, antroposofische en holistische voorstelling vol meditatie, ademhaling en mindfulness voor kinderen vanaf 6 jaar en hun ‘chaotische’ ouders. Omdat iedereen wel wat meer zen kan gebruiken.

Ben jij op zoek naar innerlijke rust en balans in een wereld vol hectiek? Fijn dat je dan gekomen bent dat naar deze spoedcursus ZEN. Een cursus gegeven door twee uiterst kundige professionals of beter gezegd coaches: Tessa & Olivier!

Tessa & Olivier nemen je mee op een spirituele reis naar zelfbewustzijn. Tessa & Olivier weten namelijk alles over mediteren, zingeving en levenskunst. Stress? Dat woord kennen ze niet! Beter gezegd… Ze zijn zo zen dat ze zelfs vergeten zijn wat stress is. Of wacht … zijn dat rode vlekken in Tessa’s nek? En waarom zweet Olivier eigenlijk zo? Kom mee op het achtvoudige pad naar verlichting. Tessa & Olivier laten zien dat de dag niet kan bestaan zonder de nacht, Yin niet zonder Yang, meditatie niet zonder kussen en leven niet zonder adem. Net zoals Tessa & Olivier niet zonder elkaar kunnen!

ZEN is een voorstelling voor de hele familie. Ouders en kinderen worden op diverse lagen aangesproken en op humoristische wijze worden meegenomen in het verhaal. Een ode aan de schoonheid van het mindful omgaan met jezelf, anderen en onze planeet!

Let op: Tessa & Olivier zijn niet aansprakelijk voor eventuele levensveranderende gevolgen die men kan ervaren na het zien van deze voorstelling. Je zou zomaar geïnspireerd kunnen raken en jezelf willen wijden aan het edele achtvoudige pad naar verlichting. Mogelijke bijwerkingen: ‘meer empathie, liefde voor de medemens en planeet, algeheel gevoel van geluk’.

“Ik vind KUNST een relevante voorstelling, omdat het bijdraagt aan de noodzakelijke, culturele ontwikkeling van kinderen. Zij zijn de next generation en KUNST is wat mij betreft een verbindende factor tussen de gewone realiteit en het vermogen om te dromen, vrijer te denken, een ruimer perspectief te kijken op wat er allemaal mogelijk is in het leven, in werk, in relaties tussen mensen, etc. Het verruimt de geest van kinderen, ze worden geprikkeld door de kleurrijke personages en de beelden in de voorstelling. En op die manier gestimuleerd om na te denken over wat er allemaal mogelijk is en om je fantasie de vrije loop te laten…”

over kunst

Andere voorstellingen

scènebeeld Drums & Samples interactieve jongerentheater workshop
Prijs één per dag twee per dag
Voorstelling €950,- €1750,-
Maximum aantal voorstellingen per dag: 2
Bijzonderheden n.v.t.
Reiskosten € 0.55 per kilometer vanaf Rotterdam.
Verblijfskosten Indien noodzakelijk* €85 per persoon per nacht, voor 2 uitvoerenden.
Aanvullende kosten Indien er een technicus meegenomen moet worden €350 per dag.

Prijzen gelden voor voorstellingen op dezelfde dag en locatie. Alle prijzen zijn exclusief btw.

Maximum aantal bezoekers
Op school: nvt
School in theater: 150 personen
Vrije voorstelling 200 personen
Planning
Duur: 50 minuten
Opbouwtijd: 120 minuten
Speeloppervlakte: 6×6 meter
Vroegste vertrektijd: 7:00 vanaf Rotterdam
Minimale tijd tussen voorstellingen: 60 minuten
Technicus: Onder het Buro + Tessa & Olivier neemt indien noodzakelijk een eigen technicus mee
Speelperiode 24-25: niet beschikbaar
Speelperiode 25-26: januari, februari, maart
Speeldagen: gehele week
Bijzonderheden: n.v.t.
Download: Downloads voor ZEN
Credits
Spel & concept  &
Regie:
Muziek:
Vormgeving:
Fotografie:
Educatie 
Cultuurbeleving: Deze voorstelling is met name een receptieve theaterervaring. Na deze cultuurbeleving wordt het reflecterend vermogen aangesproken wanneer je aan de slag te gaat met de lesbrief en aansluitende opdrachten. Deze is te vinden op de onze downloadpagina.
Kerndoelen voorstelling: Deze voorstelling sluit aan bij de kerndoelen 55,56 & 34 van tule.slo.nl.
Kerndoelen Lesbrief: Lesbrief sluit aan bij de kerndoelen 34,54,55 van de tule.slo.nl
Aanvullende educatie: Het is altijd mogelijk de voorstelling aan te vullen met verdiepende workshop of lessenreeks.
Festival: Deze voorstelling is geschikt voor festivals, ze kunnen zowel in de openlucht als in een tent spelen. Belangrijk is wel een egale ondergrond zodat het decor kan draaien. Geluid kunnen ze verzorgen tegen een meerprijs.